Menukaart

Oog- en aanmetingen
Uitgebreide oogmeting (duur +/- 30 min) € 35
Aanmeting contactlenzen (duur +/- 45 min) € 45
Contactlens Controle
Contactlens controle zacht (duur +/- 15 min) € 25
Contactlens controle hard (duur +/- 30 min) € 35

Heb je vragen over onze menukaart, neem dan contact met ons op.

Uitgebreide oogmeting

Wij doen een computermeting, oogdrukmeting, maken een staarfoto en corneafoto. Hierna volgt een handmatige oogmeting door een gediplomeerd opticien. U kunt daarna de sterkte proberen in een proefbril. Via een 3d analyse kunnen wij kijken wat voor brillenglazen het beste bij uw levensstijl passen.

Gratis oogmeting. Bij aanschaf van brillenglazen krijg je de kosten van de oogmeting retour. Zo is de oogmeting toch nog gratis.

Aanmeting contactlenzen

Wij doen een computermeting, oogdrukmeting, maken een staarfoto en corneafoto. Hierna volgt een handmatige oogmeting door een gediplomeerd contactlensspecialist. Er wordt een krommingsfoto gemaakt van de ogen om de best passende contactlens te bepalen (curve, materiaal, type). Wij bestellen contactlenzen en zullen samen gaan oefenen met het inzetten en uithalen. Via een vergroting bekijken wij de passing van de lens en de gezondheid van het oog in combinatie met de contactlens.

Controle contactlenzen

Wij controleren de gezichtsscherpte in combinatie met de contactlenzen. Het comfort van de contactlenzen zal worden besproken en door ons bekeken. Ook bekijken wij de conditie van het oog zoals het traanvocht, de eventuele groei van bloedvaten of onregelmatigheden van de cornea.