Kinderbrillen

duOOptiek heeft een groot assortiment kinderbrillen. Voor ieder wat wils!

Jongen en meisje met kinderbril

Wij hebben modieuze stoere kinderbrillen van Vingino of misschien wil je liever een bijna onverwoestbare kinderbril van het merk STRONG, gemaakt van flexibel titanium. Je mag onze kinderbrillen natuurlijk altijd vrijblijvend komen passen. In onze winkel zijn een hoop kleuren en maten op voorraad. Wij geven jullie hier natuurlijk graag advies over.

Een Vingino montuur met ontspiegelde en geharde brillenglazen in ons kinderbrillenplan kost in bijna alle gevallen € 194,- compleet.

Wij hebben een grote eigen voorraad brillenglazen en een slijpmachine. Hierdoor kunnen wij kinderbrillen zeer snel op sterkte maken. Deze brillenglazen zijn standaard dunner geslepen.

Bij ons in de winkel is er heel veel mogelijk. Een andere kleur montuur proberen, dunnere glazen in de bril laten slijpen of een bril juist omtoveren tot een gave zonnebril. Want ook het beschermen van de ogen tegen het felle zonlicht is bij kinderen belangrijk!


Milo & Me

Liever een bril die tegen een stootje kan? De Milo & Me brillen zijn flexibel en kunnen tegen een stootje. Het is de ideale kinderbril voor bijvoorbeeld tijdens het sporten of het buiten spelen. Het montuur van Milo & Me kost 69,- en kan dus al vanaf € 118,- compleet op sterkte.