Brillenglazen van Rodenstock

Brillenglazen bij duOOptiek

Rodenstock brillenglazen

Wij werken met het volledige portfolio van Rodenstock. Zoals brillenglazen met de mooiste en nieuwste technieken en een budgetlijn. Zo hebben wij voor elke portemonnee een goed brillenglas. Rodenstock is al meer dan 140 jaar een begrip op het gebied van brillenglazen. Eén van de belangrijkste kernwaarden van Rodenstock is de kwaliteit.

Rodenstock investeert niet alleen continu in de ontwikkeling van nieuwe en bestaande brillenglazen, maar zorgt ook dat de kwaliteit van de dienstverlening hoog is door een goede service en garantie te bieden op de brillenglazen.

Zo krijgt u bij ons standaard 3 jaar garantie en 3 jaar verzekering op de brillenglazen van Rodenstock. Comfortabel zicht vinden wij heel erg belangrijk. Daarom zit er gewenningsgarantie op onze brillenglazen. Wij leggen u graag uit wat de gewenningsgarantie betekent.

In brillenland zijn er heel veel verschillende soorten brillenglazen te koop. Aan de hand van onze oogmeting en 3d gezichtsanalyse kunnen wij samen met jouw bepalen welke brillenglazen het meest geschikt zijn.

De Visionix VX120

Sinds januari 2016 is duOOptiek in het bezit van de Visionix VX120. Door uitbreiding van deze machine wordt u voorzien van nog betere oogzorg door middel van de nieuwste technieken. Deze pracht machine verricht 7 verschillende metingen van het oog zoals bijvoorbeeld een oogmeting van dag en nacht, het detecteren van staar, het meten van de oogdruk en nog veel meer. Er zijn geen extra kosten aan deze vernieuwde meting want oogzorg gaat voorop bij duOOptiek!

Om u een oogadvies op maat te kunnen geven, gebruiken wij in onze optiekzaak de meest recente technologie: de Rodenstock 3D-video oogmeetzuil, de ImpressionIST®.

ImpressionIST®

Met behulp van de ImpressionIST® worden uw ogen snel en nauwkeurig 3D opgemeten, waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke (kijk)voorkeur en natuurlijke hoofd- en lichaamshouding.

Het resultaat is een beter en nauwkeuriger zicht dat afgestemd is op uw persoonlijke kijkbehoefte.