Brillenglazen van Rodenstock

Brillenglazen bij duOOptiek

Rodenstock brillenglazen

Wij werken met het volledige portfolio van Rodenstock. Zoals brillenglazen met de mooiste en nieuwste technieken en een budgetlijn. Zo hebben wij voor elke portemonnee een goed brillenglas. Rodenstock is al meer dan 140 jaar een begrip op het gebied van brillenglazen. Eén van de belangrijkste kernwaarden van Rodenstock is de kwaliteit.

Rodenstock investeert niet alleen continu in de ontwikkeling van nieuwe en bestaande brillenglazen, maar zorgt ook dat de kwaliteit van de dienstverlening hoog is door een goede service en garantie te bieden op de brillenglazen.

Zo krijgt u bij ons standaard 3 jaar garantie en 3 jaar verzekering op de brillenglazen van Rodenstock en op de budgetlijn één jaar fabrieksgarantie. Comfortabel zicht vinden wij heel erg belangrijk. Daarom zit er gewenningsgarantie op onze brillenglazen. Wij leggen u graag uit wat de gewenningsgarantie betekent.

In brillenland zijn er heel veel verschillende soorten brillenglazen te koop. Aan de hand van onze oogmeting en 3d gezichtsanalyse kunnen wij samen met jouw bepalen welke brillenglazen het meest geschikt zijn.

Oogmeting 3.0 - 1 lichtstraal, 1500 hypernauwkeurige metingen

DNEye® Scanner: middels deze revolutinaire tool verrichten wij de zogeheten 'oogmeting 3.0'. Dit houdt in dat het apparaat uw ogen scant met een onschadelijke lichtstraal, waarbij maar liefst 1500 hypernauwkeurige metingen worden verricht. Wat dit voor u betekent? De sterkte en gezondheid van uw ogen kunnen uiterst secuur en uitgebreid gemeten worden, met een perfecte bril en optimaal zicht als resultaat. Na deze voorscan worden uw ogen opgemeten door een opticien die gaat kijken naar een comfortabel zicht op verschillende afstanden.

ImpressionIST:

Dit 3D-video centreersysteem verzamelt alle gegevens die van belang zijn voor het produceren van het brillenglas. Daarnaast krijgen wij ook alle informatie om de brillenglazen perfect in het montuur in te slijpen. U draagt het gekozen montuur en kijkt in de speciale ImpressionIST- spiegel. Die spiegel maakt vanuit verschillende hoeken opnames waardoor alle afstanden van het montuur tot het gezicht worden bepaald. Via deze gegevens bestellen en slijpen wij de juiste brillenglazen voor u.