Brillenglazen van Rodenstock

Brillenglazen bij duOOptiek

De Visionix VX120

Sinds januari 2016 is duOOptiek in het bezit van de Visionix VX120. Door uitbreiding van deze machine wordt u voorzien van nog betere oogzorg door middel van de nieuwste technieken. Deze pracht machine verricht 7 verschillende metingen van het oog zoals bijvoorbeeld een oogmeting van dag en nacht, het detecteren van staar, het meten van de oogdruk en nog veel meer. Er zijn geen extra kosten aan deze vernieuwde meting want oogzorg gaat voorop bij duOOptiek!

Om u een oogadvies op maat te kunnen geven, gebruiken wij in onze optiekzaak de meest recente technologie: de Rodenstock 3D-video oogmeetzuil, de ImpressionIST®.

ImpressionIST®

Met behulp van de ImpressionIST® worden uw ogen snel en nauwkeurig 3D opgemeten, waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke (kijk)voorkeur en natuurlijke hoofd- en lichaamshouding.

Het resultaat is een beter en nauwkeuriger zicht dat afgestemd is op uw persoonlijke kijkbehoefte.

Rodenstock brillenglazen

Bij duOOptiek kunt u terecht voor brillenglazen van Rodenstock. Rodenstock is al meer dan 130 jaar een begrip op het gebied van brillenglazen. Eén van de belangrijkste kernwaarden van Rodenstock is de kwaliteit.

Rodenstock investeert niet alleen continu in de ontwikkeling van nieuwe en bestaande brillenglazen, maar zorgt ook dat de kwaliteit van de dienstverlening hoog is door een goede service en garantie te bieden op de brillenglazen.